Γένος θηλυκό.

Είμαι γυναίκα .Εντάσσομαι επομένως σε μια ομάδα που μου έχουν προσδώσει κάποια χαρακτηριστικά .Αυτά τα χαρακτηριστικά είμαι αναγκασμένη να κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή και εάν αρνηθώ θα πρέπει να τα αποβάλλω δίνοντας εξηγήσεις γι’αυτό.
Τα στοιχεία που μου έχουν καρφιτσώσει όμως πώς επιλέχθηκαν και εν τέλει με τι σχετίζονται? Έχουν να κάνουν με κάποια βιολογικά χαρακτηριστικά μου ή είναι κομμάτια της εποχής που ζούμε?
Ας εξετάσουμε την τέλεια γυναίκα.
Η τέλεια γυναίκα για το 2016 πρέπει να έχει συγκεκριμένες αναλογίες .Για να είσαι μία από αυτές πρέπει να έχεις μεγάλο στήθος αλλά όχι πεσμένο , στητό αλλά όχι υπερβολικά γυμνασμένο διότι θα θυμίζεις κάτι αντρικό .Ο κώλος σου θα πρέπει να είναι μεγάλος σαν ένα μπαλόνι φουσκωμένο έτοιμο να σκάσει .Το πρόσωπο σου θα πρέπει να είναι σεξουαλικό ναι ,μεγάλα χείλια τα οποία προσδίδουν αισθησιασμό .Έντονα χαρακτηριστικά με πολλά καλλυντικά για να καλύψουν όποια ατέλεια. Αφού ολοκληρώσεις τον καμβά πάνω στο πρόσωπο σου πρέπει να προσέξεις πως θα ντυθείς . Θέλουμε ρούχα που να τονίζουν κώλο στήθος και μπούτι .Πρέπει με λίγα λόγια να είναι κατανοητό από τους γύρω ότι είσαι έτοιμη να κάνεις τα πάντα για να τους ικανοποιήσεις σεξουαλικά να αποτελείς δηλαδή μια απομίμηση πορνογραφίας.
Μήπως η ατέλεια μεταφράζεται ως όλα τα στοιχεία του εαυτού σου που καλείσαι να πετάξεις στα σκουπίδια και να γίνεις έτσι ένα μαζικό προϊόν?
Φτάνουμε στην αποκορύφωση αυτού στις πλαστικές εγχειρίσεις .Όπου πλέον η εικόνα που έχουν οι άλλοι για μας αποκτά την μορφή μιας εμμονής και γίνεται πιο σημαντική από το ίδιο μας το σώμα.
Που πήγε η παιδική ανεμελιά? Γιατί να αφήνουμε τρίτους να αποφασίζουν για το δικό μας το σώμα? Είναι εν τέλει τόσο σημαντικό να γίνουμε αρεστοί σε ανθρώπους που ζητούν μια διορθωμένη εικόνα μας?Βασικά αναρωτιέμαι γιατί οι ίδιες οι γυναίκες το αποδέχονται και το αναπαράγουν .Γιατι εκθέτουν το σώμα τους , κομμάτι του εαυτού τους στα μάτια όλων. Και γιατί οι άντρες επιζητούν μια γυναίκα νοητικα και ψυχικά κενή που δεν σέβεται το ίδιο της το σώμα..Zεις για σένα , κοίταξε να είσαι αυθεντικός.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.