Δεν ξέρω αν ο τίτλος έχει νόημα! χαχαχαχα

Νομίζω ότι βρίσκομαι σε διπλή απόγνωση, δηλαδή βρίσκομαι σε απόγνωση αλλά αυταπατώμαι τόσο  πολύ που δεν έχω ιδέα ότι βρίσκομαι σε απόγνωση. Νομίζω συνέχεια ότι πιστεύω κάτι αλλά τελικά δεν το πιστεύω, Και θέλω να βρω κάτι να πιστεύω πολύ και δεν βρίσκω. Πάω να γράψω κάτι που είμαι σίγουρη ότι ισχύει και μετά από λίγο το κοιτάζω και συνειδητοποιώ ότι δεν ισχύει..Τίποτα δεν ισχύει! Τώρα εμείς γιατί νομίζουμε διάφορα δεν ξέρω! Δεν μπορώ να καταλάβω αν τα πράγματα είναι μπερδεμένα ή ξεκάθαρα, αν είναι εύκολα ή δύσκολα.. αν υπάρχει ευτυχία ή δυστυχία ή αν είναι το ίδιο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να πιστεύεις σοβαρά σε ένα κόμμα ή ένα θεό. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει νόημα αυτό που γράφω και αν χρειάζεται να έχει νόημα ή όχι,.. αν χρειάζεται να σκέφτεσαι πολύ ή όχι…αν πρέπει να συνεχίσω ή όχι …αν υπάρχει η λέξη πρέπει..αν σας την σπάω ή όχι..αν έχει σημασία το να σας τη σπάω ή όχι..! Η ζωή είναι ένα ωραίο μπέρδεμα!Κατάλαβα ότι δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται!

(Visited 11 times, 1 visits today)

2 comments:

  1. "Νομίζω ότι βρίσκομαι σε διπλή απόγνωση, δηλαδή βρίσκομαι σε απόγνωση αλλά αυταπατώμαι τόσο πολύ που δεν έχω ιδέα ότι βρίσκομαι σε απόγνωση. Νομίζω συνέχεια ότι πιστεύω κάτι αλλά τελικά δεν το πιστεύω, Και θέλω να βρω κάτι να πιστεύω πολύ και δεν βρίσκω. Πάω να γράψω κάτι που είμαι σίγουρη ότι ισχύει και μετά από λίγο το κοιτάζω και συνειδητοποιώ ότι δεν ισχύει..Τίποτα δεν ισχύει! Τώρα εμείς γιατί νομίζουμε διάφορα δεν ξέρω!"

    Εξαιρετικό!
    Eίναι μονόδρομος, είμαστε καταδικασμένοι να σκεφτόμαστε και να νομίζουμε. Είμαστε δούλοι της προσπάθειας να κατανοήσουμε…τι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.