Διαστημική Συνομωσιολογία

BREAKING NEWS:
Simera to vrady vrethike sti spilia toy Daveli to prwto keimeno apo mia seira arxaiwn egrafwn poy xronologoyntai apo thn palaioli8ikh epoxh. H Diastimiki Astunomia dhmosiopoihse gia prwth fora shmera to parakatw keimeno kai kapoies simplirwmatikes eikones poy vrethikan mazi sthn perivoith sphlia. H koinothta toy RingingPockets kli8hke amesws na anevasei to arxeio ston diasimo diadiktiako istotopo tis. Oi agaphmenoi anagnwstes kaloyntai na koitaksoyn empisteftika kai me dikia toys ef8inh to parakato engrafo.

Συμπαντικοί Νομάδες

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το ανθρώπινο είδος ταξιδεύει στο διάστημα εδώ και πολλές χιλιετίες μεταφέροντας μαζί του την απόκρυφη γνώση σκοτεινής τεχνολογίας η οποία αποτέλεσε και τον σπόρο της γέννησης του. Ο πλανήτης Γη έχει καταληφθεί από τον άνθρωπο αρκετές φορές, αφού είναι γνωστό ότι προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την αναπαραγωγή του είδους. Η ιστορία της ανθρωπότητας άλλαξε ριζικά από την στιγμή που ορισμένες φυλές της αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στη Γη και κατά αυτόν τον τρόπο να αποκοπούν από τους υπόλοιπους διαστημικούς νομάδες. Η πορεία των ανθρωπίνων φυλών που επέλεξαν να γίνουν κάτοικοι ενός πλανήτη παρέκκλινε ανησυχητικά από αυτή που είχαν θέσει ως αρχή ομόφωνα οι φυλές στο σύνολό τους. Έντονες αντιδράσεις και συνεχείς διαμάχες παρατηρήθηκαν εκείνη την περίοδο αφού όλοι γνώριζαν ότι ένα τέτοιο εγχείρημα έρχεται αντίθετο με τον σκοπό της ανθρώπινης αποστολής, την ανακάλυψη της πέμπτης Πόλης.

Η πέμπτη Πόλη

Πρόκειται για την πρώτη μητρόπολη που αναπτύχθηκε κατά την περίοδο της ψηφιακής εποχής. Εκείνη η χρονολογική περίοδος σηματοδοτεί την πιο σημαντική καμπή στην πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου. Είναι η εποχή όπου γεννιέται η πέμπτη Πόλη, μέσα στην οποία ο άνθρωπος για πρώτη φορά στα χρονικά επικοινωνεί με ένα πολυδιάστατο ον. Μέχρι τότε δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως υπάρχουν πλάσματα που ανήκουν σε περισσότερες από τρεις διαστάσεις του τότε γνωστού κόσμου. Ότι δέν μπορούσε να κατηγοριοποιήσει το θεωρούσε μη ον, μηδέν. Το γεγονός λοιπόν, της επικοινωνίας με το πολυδιάστατο ον, αφού γνωστοποιήθηκε σε μαζικό επίπεδο και ήταν πλέον αδύνατο να αποσιωπηθεί, προκάλεσε ραγδαίες αναταραχές στο εσωτερικό της μητρόπολης και αποσταθεροποίησε τον κοινωνικό ιστό. Δεν άργησε να μεταφερθεί αυτό το ανατρεπτικό ρεύμα και στις υπόλοιπες πόλεις και οικισμούς του τότε κόσμου. Έτσι μέσα σε λίγα χρόνια μετά από την φανέρωση του θεϊκού πλάσματος, ο άνθρωπος άλλαξε ριζικά τον τρόπο σκέψης του και οργανώθηκε σε συλλογικό επίπεδο για την εποχή του συμπαντικού νομαδισμού που θα ακολουθούσε.

Οι εικόνες

 

(Visited 156 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.