Η ιστορία της θλίψης και της οργής

Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή και συνέβει πολλά χρόνια πριν σε μία παραλιακή κωμόπολη κοντά σε μια κρυμμένη λίμνη.

 

 
      Η Οργή και η Θλίψη γνωρίζονται από μικρές γιατί γεννήθηκαν σχεδόν μαζί! Πρώτα η Θλίψη και την επόμενη μέρα η Οργή. Δεν έτυχε όμως να δέσουν ποτέ σαν παρέα γιατί πίστευαν πάντα και οι δύο ότι δεν έχουν κανένα κοινό. Η μία είναι καλύτερη από την άλλη! Η Οργή δεν μπορεί να καταλάβει την Θλίψη… ” Οοο Θεέεε μου τι μίζερη ύπαρξη είναι αυτή! Μακριά!! ”… και την προσπερνά νευρικά! Η Θλίψη κάθεται σε ένα πεζούλι και κοιτάει στο κενό.. περνά από μπροστά η Οργή και την παρατηρεί με βλέμμα άδειο και ειρωνικό και λέει μέσα της.. ” Οοο Θεέεε μου την λυπάμαι! Δεν μπορεί να ησυχάσει ούτε λεπτό. Μακριά! ”

 

      Μια μέρα, η Θλίψη πίνει μπύρες και η Οργή τρώει και καπνίζει ασταμάτητα! Διάλεξαν κατά τύχη το ίδιο μέρος να αράξουν.. Εεε και χαλαρωμένες και απελπισμένες όπως είναι και οι δύο …
 
Ο : ΄΄ Δεν πάμε για κάνα μπάνιο ρε Θλίψη ? Να κάνεις καμία βουτιά να ξυπνήσεις γιατί δε σε βλέπω καλά ρε ΄΄
Θ : ΄΄ Και δεν πάμε! Ξέρω μια λίμνη εδώ κοντά , είναι περικυκλωμένη με πεύκα. Νομίζω πώς θα σε ηρεμήσει. Ψήνεσαι ? ”
  
     Προχωρούν λοιπόν αμίλητες , μπρος η Θλίψη που ξέρει το δρόμο και πίσω η Οργή τσατισμένη με την Θλίψη που πάει τόσο αργά. Φτάνουν !  Ααααα …! Μυρίζει πεύκο και νερό! Μυρίζει Καλοκαίρι και χώμα! Το μέρος είναι φίνο! Βγάζουν και οι δύο τα ρούχα και μένουν γυμνές. Είναι πολύ όμορφες και οι δύο. Βουτάνε και κολυμπούν .. και κολυμπούν … και κολυμπούν…
     Ε λοιπόν εδώ είναι το κρίσιμο σημείο της υπόθεσης ! Σε μια φάση η Οργή βαριέται, πετάγεται έξω και παρορμητική όπως είναι αρπάζει τα πρώτα ρούχα που βρίσκει μπροστά της , τα ρούχα της Θλίψης δηλαδή, τα φοράει και την κάνει. Μετά από καμιά ωρίτσα βγαίνει και η Θλίψη αργά και νωχελικά και τι να δει ?? Πουθενά ρούχα! Αμάν!  Τί να κάνει?? Γυμνή δεν μπορεί να βγει σίγουρα! Θα την κορόιδευαν όλοι! Βάζει λοιπόν τα ρούχα της Οργής. 
 
Από τότε, χρόνια πριν, κυκλοφορούν ανάμεσά μας η Θλίψη ντυμένη Οργή και η Οργή ντυμένη Θλίψη. Μεταξύ τους πολύ σπάνια συναντιούνται. Η μία είναι καλύτερη από την άλλη! 

 

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.