Πως να πείσεις τον εαυτό σου να κοιμηθεί

     Ο χρόνος…. άλλοι λένε πως είναι απλά μια επινόηση του ανθρώπου για να καταφέρνει τις δουλειές του , άλλοι κρέμονται από αυτόν αφού τον συνέδεσαν με το χρήμα , άλλοι πιστεύουν πως είναι απλά μια επίπεδη γραμμή ένας κύκλος που επαναλαμβάνεται .Μερικοί δεν έχουν αρκετό χρόνο , άλλοι δεν είχαν….. άλλοι δεν ξέρουν πως να τον ξοδέψουν ενώ κάποιοι ανυπομονούν να τελειώσει. είμαι σίγουρος ότι πολλοί περιμένουν την κατάλληλη χρονική στιγμή μέσα σε ένα δωμάτιο ή σε ένα κελί ή σε μια πισίνα δίπλα στο μπαρ η ακόμα πάνω στην σκηνή μπροστά σε κόσμο.
Ο χρόνος θα δείξει , ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός η ακόμα ο χρόνος έχει 365 μέρες είναι τα λεγόμενα μερικών ενώ σίγουρα κάπου δεν έχουν καν την άνεση να αναλογιστούν τις επιπτώσεις του.Επιπλέον έχουμε και βιολογικό ρολόι το οποίο ξυπνά τον οργανισμό μια καθορισμένη ώρα ή μετά από μια ορισμένη χρονική διάρκεια και έτσι καθιστά πάλι τον χρόνο αισθητό.
Το κομμάτι που παύουμε να τον αισθανόμαστε είναι γεμάτο όνειρα , φαντασία , τρόμο και ακατάλληλο περιεχόμενο και είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.