Πώς να κόψετε το κάπνισμα

Το κάπνισμα είναι πάθος. Το πάθος είναι απόλαυση αλλά και εξάρτηση και εγώ νιώθω πως ότι είναι εξάρτηση είναι διαφορετικό απ΄την ελευθεριά. Το παίρνω λοιπόν απόφαση και αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις!
 Έχω δύο άτομα μέσα μου…ο ένας πιο αποφασιστικός ζητάει βοήθεια και αλλαγή και ο άλλος χαλαρός και ωραίος τύπος μου ζητάει ένα τσιγαράκι.. Πρέπει λοιπόν να σταματήσω τις διαπραγματεύσεις , γιατί μία , δύο , τρεις …που θα πάει .. δεν γίνεται να διαπραγματεύεται και να αποφασίζει συνέχεια ο καημένος ο αποφασιστικός μου εαυτός…Κάποια στιγμή θα λυγίσει !Σταματάω λοιπόν να σκέφτομαι την πιθανότητα να καπνίσω , πιστεύω πως μπορώ να γίνω ότι θέλω μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Είμαι καπνιστής είμαι χοντρός, αδύνατος ,χορτοφάγος , μουσικός.. 😛
Καμία σκέψη .. κανένα τσιγάρο..τόσο απλό..Δεν έχω καν την επιλογή να καπνίσω!
Ποτό, καφές,φαγητό,σεξ..όλα είναι όμως πιο απολαυστικά μαζί με ένα τσιγαράκι… Κάνω μια παύση και το σκέφτομαι.. Δεν είναι το τσιγάρο που κάνει το ποτό μου πιο απολαυστικό, είναι η ικανοποίηση της εξάρτησης αυτή που με χαλαρώνει και μου επιτρέπει να το απολαύσω περισσότερο. Καπνίζω για να νιώσω όπως ένας άνθρωπος που δεν καπνίζει!
Ευτυχώς που δεν καπνίζω χοχοχο!
(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.