Σκοπός

        Γαμώτο , άλλη μια κενή σελίδα περιμένει με ανυπομονησία το μελάνι μου πως μπορώ να την απορρίψω ? Αν και ο χρόνος πιέζει προτιμώ να μην ενδίδω στο άγχος , μου μοιάζει με αρρώστια που εισβάλλει στον οργανισμό και τον κάνει ευάλωτο , πόσο καλά αποδίδεις κάτω από πίεση εξάλλου?
Πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφοσιωθούμε στην πράξη εννοώ στην ζωή γενικότερα. Είναι σαν να πετάς το ακόντιο στοχεύεις τον ουρανό εκτελείς την ρίψη και ελπίζεις για την μεγαλύτερη απόσταση , μην κοιτάς το έδαφος μην μένεις προσγειωμένος.
Σκέψου να ξυπνήσεις μια μέρα και να μάθεις πως όλα είναι ψέματα ένα μεγάλο στημένο παιχνίδι , το χρήμα , η πολιτική τα ναρκωτικά ο πόλεμος η αγάπη η ειρήνη τότε τι ? Δεν θα έχεις ανάγκη για κάτι αληθινό ? Κάτι που κανένας δεν μπορεί να διαψεύσει ? Κάτι που θα συνεχίσει να λάμπει όταν όλα έχουν σκοτεινιάσει, κάτι που θα επιβιώσει .
Αυτός είναι ο σκοπός μας να γίνουμε άτομα που δεν κάνουν τον κόσμο στατικό , δεν τον παγώνουν, δεν ακολουθούν την ρουτίνα και δεν χρειάζεται να κάνουν αυτά που έκαναν και οι πρόγονοι τους . Τότε θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το μέλλον και ας μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί . Άτομα με τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που θα είναι ώριμα και ικανά να αυτοσχεδιάσουν , σε καταστάσεις που δεν έχουν συναντήσει ποτέ πριν .

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.