Σουρεάλ

Κατέβηκα τι κυλιόμενες  ώρα 6 και 30 το πρωί , το μετρό αργούσε 7 λεπτά ακόμα γι’αυτό περπάτησα πιο κάτω μήπως βρω κάθισμα και εκεί τον είδα . Ανάμεσα σε μεθυσμένα ζευγάρια , ηλικιωμένες κυρίες και παρέες που τραβούσαν shelfiezz βρισκόταν ο τρελός , κιτρινοπράσινη μοϊκάνα μπλε πουκάμισο με μαριχούανες μπλε και αυτές σε συνδυασμό με μπλε σορτς adidas .Δυσκολεύτηκα να τον αναγνωρίσω αυτός με κοίταξε και φάνηκε σαν να με γνώρισε εύκολα .
– Τι λέει που ήσουν ?
-Σε ένα μαγαζί εδώ απ’έξω .
-Μόνος σου ?
-Ναι…
-Τι νέα που είσαι χαμένος ?
-Για τον πούτσο όλοι και όλα.
-Γιατί ρε φίλε ?
-Για τον πούτσο κόβεις παρέες κόβεις επαφές και είσαι μια κλανιά ένα ζώο που περιφέρεται
γέλασα ..
-Μη γελάς εγώ γελάω επειδή ξέρω πόσο κωλόζωο είμαι .
Εκείνη την στιγμή ήρθε το μετρό , με ακολούθησε και κάτσαμε μαζί
-Γάμησέτα δεν έχω παρέα ρε μαλάκα να αράξω να μιλήσω γιατί αν δεν μιλήσεις με τον άλλον δεν καταλαβαίνεις τι έχει στο κεφάλι του , σκατά μαλάκα πήγα σαν την μύξα θεσσαλονίκη και έβλεπα γιαγιάδες μαλάκα μόνος ήμουν κάτι τσιγάρα και αυτό μαλάκα μέχρι εκεί  όλα για τον πούτσο μαλάκα ο κόσμος είναι για τον πούτσο  το σύμπαν είναι σκατά όλοι ειναι κωλοζωα,κάθομαι εδώ μαλάκα και βλέπω την κάθε χοντρή και τον κάθε βλάκα για τον πούτσο φίλε και η νύχτα για τον πούτσο είναι .
Μετά από αρκετά λεπτά σιωπής φτάσαμε στον προορισμό και αφού μου είχε πει όλα αυτά περί παρέας και μοναξιάς παρ’όλο που ήταν πρωί και χρειαζόμουν απεγνωσμένα ύπνο του είπα
-Πάμε για μια μπύρα ρε μαλάκα!
και μου απάντησε…
-Τι μπύρα ρε μαλάκα το QQ του σύμπαντος μαλάκα το QQ του σύμπαντος .

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.