Σχετικά με

Όπως τα ψιλά κουδουνίζουν στις τσέπες μας, έτσι κι οι ιδέες στο μυαλό μας

Ποιητές εκ του προχείρου, δημιουργοί στιγμών και γεγονότων ψιλοφανταστικών, παρατηρητές συμπάντων φυσικών και μεταφυσικών, διαννοούμενοι κατηγορίας αμπελοφιλοσοφών, ρεπόρτερς πολέμων και εξεγέρσεων συνειδησιακών, μουσικοί συνθέσεων άηχων και σιωπηλών, χορευτές θρησκευτικών ζεϊμπεκιών, γλύπτες άυλων προτομών, ηθοποιοί καθημερινών θεατρικών, αρχιτέκτονες δομών ελευθεριακών, ζωγράφοι αφηρημένων εννοιών και, κυρίως, εργάτες των λέξεων μα και των μυαλών, γραφιάδες παραλόγων, αλόγων μα και λογικών. Αυτή είναι η ομάδα μας – η ομάδα του ringing pockets.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με σκοπό να ενώσει τις ανήσυχες συνειδήσεις μας μέσα από το λόγο, και όχι μόνο. Θέλουμε να προσφέρουμε στη συναισθηματική νοημοσύνη του κάθε ενός προσωπικά.

Η ιστοσελίδα μας είναι ένας χώρος τέχνης και ανταλλαγής ιδεών, μια κοινότητα που θέλει να δώσει έμπνευση, να προβάλλει εναλλακτικούς τρόπους σκέψης, να βοηθήσει την επικοινωνία μεταξύ ατόμων και να προωθήσει τη δημιουργικότητα.

Για όποια ιδέα, συνεργασία, πρότζεκτ, event, στείλε μας την ιδέα σου εδώ: https://www.facebook.com/RingingPockets/?ref=bookmarks

 

 

(Visited 308 times, 1 visits today)